Algemeen
YourEnergy

Algemeen

 

Yourenergy is een merknaam van Eranova.

Eranova is een vereniging met als een van haar doelstellingen: het realiseren van een duurzame energiehuishouding. Yourenergy is een initiatief van Eranova om deze doelstelling te realiseren. Yourenergy heeft inmiddels vele mensen geadviseerd over het rterugleveren van groene energie en het kiezen van een goede en betrouwbare energieleverancier. Yourenergy stimuleert het gebruik van duurzame energie en investeert in via haar website in een betere informatievoorziening op het gebied van een duurzame energiehuishouding. Eranova heeft geen winstdoelstelling.

Samen werken aan een duurzame energiehuishouding

Wilt u u Eranova meehelpen, dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. U blijft dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wie zitten er achter Yourenergy

Yourenergy wordt in de lucht gehouden door drie personen: Erwin Best, Bernice Klaassen en Richard van Pelt.

Met wie werken we samen:

Yourenergy werkt samen met betrouwbare organisaties die beschikken over jarenlange ervaring op de Nederlandse energie- en milieumarkt. Greenchoice is de energiepartner van Yourenergy. Greenchoice verzorgt de inkoop van groene energie en is verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling. Via windmolen coƶperatie Meerwind kunnen Yourenergy leden die groene stroom afnemen bij Greenchoice hun korting sparen.