Over Greenchoice
YourEnergy

Over Greenchoice

 
Banner_GC_logo 


Met ruim 100.000 huishoudens is Greenchoice de grootste nieuwkomer in de consumentenmarkt. Yourenergy heeft in Greenchoice een betrouwbare leverancier gevonden die daadwerkelijk streeft naar een duurzame energieopwekking.


Greenchoice is opgericht in maart 2000 met als doel het stimuleren van de vraag naar en productie van duurzame energie. Greenchoice houdt de kosten zo laag mogelijk. Daardoor is Greenchoice in staat om de klant korting te bieden én opwekkers van duurzame stroom goede vergoedingen te bieden. Greenchoice wil geen andere activiteiten ontplooien, zoals het sponsoren van voetbalclubs etc. Er zijn diverse redenen waarom klanten naar Greenchoice zijn overgestapt:
  • Greenchoice is een 100% groenleverancier, groen is geen bijproduct
  • Groene stroom met een gegarandeerd lagere prijs dan ‘vuile stroom’
  • Overstappen is eenvoudig en kosteloos
  • Snelle service en duidelijke jaarnota
  • Geen opzegtermijn, u kunt elk gewenst moment per direct opzeggen zonder kosten.

Greenchoice onderscheidt zich van andere leveranciers door de goede en snelle service, eenvoudige en heldere contracten (zonder opzegtermijn) en lage overhead kosten, waardoor milieubewustzijn ook leuker en goedkoper kan zijn. Gezamelijk streven Yourenergy en Greenchoice een bewust gebruik van duurzame energie via energiebesparing en verdere ontwikkeling van duurzame alternatieven na. Wilt u meer weten, bekijk dan de Greenchoice website. Voor extra informatie kunt u ons ook altijd bellen met Greenchoice op 0900-2020120 (10 eurocent p/m).