Extra zonne-korting voor wie zelf duurzame energie opwekt
YourEnergy

Extra zonne-korting voor wie zelf duurzame energie opwekt

 

Iedereen die zelf duurzame energie opwekt, komt bij ons in aanmerking voor de zonnekorting, een kortinggarantie van 0,5 eurocent per kWh. De extra zonne-korting geldt tot een verbruik van 10.000 kWh. Wij kunnen ons voorstellen dat u als zonnepaneel bezitter liever kiest voor 100% windenergie. Daarom krijgt u ook 0,5 eurocent kortingsgarantie als u kiest voor 100% windenergie of een mix van duurzame bronnen.

Klik hiervoor in het aanmeldformulier de gewenste stroomsoort aan en voeg uw aankoopbewijs van de zonnepanelen bij. Wij zorgen dan dat alles in orde komt.  Klik hier om u aan te melden. Om voor de zonnekorting in aanmerking te komen, dient u een kopie aankoopbewijs van de zonnepanelen naar Greenchoice te sturen. Dit kan naar het antwoordnummer (postzegel is niet nodig). 

Yourenergy en Greenchoice willen duurzame stroomopwekking door particulieren stimuleren. Wekt u als particulier zelf duurzame energie op dan valt u nu tussen de wal en het schip. Van uw energieleverancier krijgt u waarschijnlijk geen of een zeer geringe terugleververgoeding. Door de speciale zonnekorting wordt u toch financieel beloond voor het feit dat u zelf duurzame energie opwekt, uw besparing kan oplopen tot 75 euro per jaar.

Heeft u meer dan 10 zonnepanelen (2.000 watt-piek) dan kan het interessant zijn om de MEP aan te vragen. Kijk hier voor meer informatie.