Links
YourEnergy

Links

 

 Do The Bright Thing

http://www.dothebrightthing.nl

Voor ieder product is energie nodig geweest om het te maken. We hebben uitgezocht hoeveel energie dat is en hoeveel zonnepanelen nodig zijn om dit op te wekken. Vind via Do The Bright Thing het artikel van je keuze. Binnen 60 dagen na jouw aankoop worden de benodigde zonnecellen geplaatst en ontvang jij een mail zodat je kunt zien waar. En het kost jou niets extra's

 Greenchoice

 

 www.greenchoice.nl

De 100% duurzame energieleverancier

Greenprices

www.greenprices.nl

Greenprices biedt uitgebreide informatie over groene en alternatieve energiebronnen. Veel nieuws (ook zakelijk), statistieken, achtergrondinformatie en publicaties. U kunt groene energie vergelijken waarbij rekening wordt gehouden met uw zonnepanelen. Vergelijk groene energie en energieprijzen.

New Energy TV 

http://www.new-energy.tv/

New-Energy.tv is een nieuwe webomroep met (voorlopig) drie uitzendingen per week. New-Energy.tv zet zijn troeven op schone energie: het is een visueel venster op grote, kleine en vergeefse, maar vooral ook hoopgevende ontwikkelingen op het gebied van de duurzame energie.

 

 Milieucentraal

 

www.milieucentraal.nl

Milieu-centraal is een onafhankelijke organisatie die zeer veel praktische informatie geeft over alles wat te maken heeft met energie-besparing en milieu. Onder meer tips hoe je je energieverbruik makkelijk kunt verminderen, wat verschillende apparaten verbruiken en waarvoor je zoal subsidies kunt krijgen.

 

Vereniging zonnestroom 

www.verenigingzonnestroom.nl

De vereniging Zonnestroom informeert geinteresseerden wat er mogelijk is met zonnepanelen. Hier vind je onder meer informatie over zonnepanelen, subsidies, installateurs en uiteraard de vereniging zelf.

 

 

 

 

 

 
De mannen achter Do The Bright Thing
Do The Bright Thing legt zonnepanelen neer voor al jouw online aankopen